Reklama
  • Poniedziałek, 14 marca 2016 (14:00)

    Natka pietruszki w sam raz do zupki

Jest niezwykle zasobna w żelazo, witaminę C oraz kwas foliowy, które chronią przed anemią. Ponadto zapewnia wzbogaconym nią zupom i sosom przyjemny warzywny aromat.

Reklama

Choć natkę stosuje się w niewielkich ilościach, jest cennym uzupełnieniem menu dziecka po 6. miesiącu.

Przed dodaniem jej do posiłku dla niemowlęcia, należy ją drobno posiekać i zagotować w zupce, aby troszeczkę zmiękła.

Więcej na temat:natka pietruszki | Sam

Zobacz również

  • Delikatnej skórze niemowlęcia szkodzi i suche powietrze w domu, i chłód na dworze. Dobrze dobrane kosmetyki i zabiegi zapobiegną podrażnieniom. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.